Estetske operacije

Tretmani PRP-om

FUE transplantacija kose

Fileri

Celulit i laserskin tretman

Exoderm piling

Kemijski piling

Cjenik estetskih operacija

Tretman hrkanja laserom

Liposukcija - Vibroliposukcija (PAL)

Laser lipoliza

Laserska kirurgija

Proširene vene - tretman laserom ili radiofrekvencijom

Hiperhidroza (prekomjerno znojenje) - laserski tretman

Popravak liposukcije - Liposhifting

Estetska operacija nosa (Rhinoplastika)

Estetska korekcija vjeđa (Blepharoplastika)

Zatezanje kože lica i vrata (Face-lifting)

Tretmani pomlađivanja (Feather lift - Aptos lift)

Bore lica

Estetske operacije usana

Korekcije uške (Otoplastika)

Povećanje dojki (Augmentacijska mammaplastika)

Podizanje i smanjenje (Mastopeksija, redukcijska mammaplastika)

Zatezanje kože natkoljenice (Lifting regio femoris)

Zatezanje kože trbušne stijenke (Abdominoplastika)

Estetska i rekonstrukcijska kirurgija ženskog spolovila

Labioplastika

Estetske operacije za muškarce

Produženje i podebljanje muškog spolovila

Podebljavanje muškog spolovila

Transplantacija kose

Operacijsko liječenje induratio penis plastica

Operacijsko liječenje erektilne disfunkcije

Implantacija testis proteza (estetska korekcija nedostatka testisa)

Cirkumizacija (obrezivanje)

Mali kirurški zahvati

Epilacija laserom Nd:YAG

Uklanjanje tetovaža

Tretman hrkanja laserom

Fileri

Dermalni fileri su materijali koji se ubrizgavaju u kožu, ili ispod same kože s ciljem da se koža izdigne. Koriste se za smanjenje, ili uklanjanje bora, kožnih ožiljaka, povećanje usnica, ili povećanje volumena lica, npr. u području jagodica. Nakon tretmana dermalnim filerom, lice izgleda prirodno, a mimika lica nije narušena.

Fileri se dijele u dvije osnovne skupine: trajne i privremene.

Trajni fileri na području gdje su injicirani ostaju zauvijek ili nekoliko godina, a najčešće su bazirani na silikonu. Oni ne rijetko izazivaju neželjene posljedice, pa tako na mjestima gdje su takvi fileri injicirani mogu nastati granulomi. Trajni fileri također mogu biti bazirani na kolagenu, koji je obično kravlji, pa prije injiciranja treba kod pacijenta napraviti za filer testove na alergiju, što komplicira cijelu proceduru.

Fileri najnovije generacije bazirani su na hijaluronskoj kiselini. Hijaluronska kiselina se i inače prirodno nalazi u našem organizmu, a glavna funkcija joj je vezivanje vode. S vremenom kako starimo, količina naše prirodne hijaluronske kiseline u organizmu se smanjuje, pa tako dolazi do gubitka volumena na određenim dijelovima lica i stvaraju se pliće ili dublje bore.

Moderni dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline, neživotinjskog su podrijetla, proizvedeni biotehnološkim postupkom u laboratorijskim uvjetima.

KOJE FILERE PREPORUČAMO?

Mi u poliklinici dr. Maletić preporučamo filere hijaluronske kiseline jer nisu štetni i u organizmu se razgrađuju na siguran način. Nuspojave kao što su alergijske reakcije, stvaranje granuloma, su svedene na minimum. Koristimo samo najkvalitetnije filere čiju sigurnost potvrđuju brojne kliničke studije.

KAKO IZGLEDA SAM TRETMAN UBRIZGAVANJA FILERA?

Tretman se obavlja ambulantno. Nakon razgovora sa pacijentom o željama, odabere se filer koji će se aplicirati. Na mjesto aplikacije nanese se krema koja će anestezirati područje, ili se ubrizga lokalni anestetik, ovisno o dogovoru sa pacijentom.  Kad anestetik počne djelovati filer se u željeno područje ubrizgava tankim iglama ili kanilama. Prednost rada s kanilama u odnosu na igle je što smanjuju mogućnost nastanka hematoma. Za vrijeme rada, pacijenta se redovito obavještava o tome koliko je filera aplicirano i pacijent u svakom trenutku može ako želi pogledati što je napravljeno. Sam tretman traje ovisno o području koje se tretira i količini filera koja se aplicira, od 20 do 45 minuta. Nakon aplikacije filera, tretirano područje se izmasira i ako je potrebno stavi se led na nekoliko minuta. Tretman je s obzirom na anestetik koji se prethodno aplicira, bezbolan. Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata. Nakon tretmana pacijent se može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Trajanje rezultata je različito i ovisi o vrsti filera koji je apliciran, te o mjestu na koji je apliciran. Obično su rezultati vidljivi 4-12 mjeseci nakon injiciranja filera.

KOJE SU MOGUĆE NUSPOJAVE?

Nakon zahvata injiciranja filera moguća je pojava crvenila, podljeva, otoka, ili osjetljivosti na mjestu injiciranja filera. Crvenilo nestaje obično nekoliko sati nakon injiciranja filera, dok otok i podljev najčešće nestaju za nekoliko dana.

Od značajnijih nuspojava, mogu se pojaviti alergijska reakcija ili nekroza dijela kože. Ove nuspojave su izrazito rijetke.

NAKON TRETMANA DERMALNIF FILEROM

Nakon tretmana dermalnim filerom preporuča se izbjegavanje: saune, izlaganje suncu, odlasci u solarij, pritiskanje dijela lica koje je tretirano, kroz narednih nekoliko dana.

For the 2013 Los Angeles International Auto Show, Mercedes-Benz presents the Concept GLA 45 AMG, its outlook on a compact, high-performance SUV. Featuring a distinctive design, the Concept GLA 45 AMG is powered by the brand’NIKE KOBE 11 ELITE LOWs 2.NIKE AIR MAX 900-liter turbocharged engine that produces an output of 360 hp and maximum torque of 450 newton meters.NIKE AIR JORDAN RETRO 5 Thanks to a combination of the AMG 4MATIC all-wheel-drive system and the AMG SPEEDSHIFT DCT 7-speed sports transmission,MEN'S TIMBERLAND BOOTS HOMMES the Concept GLA 45 AMG looks to impress with its sporty,MBT KIMONDO GTX MEN yet also efficient performance.AIR JORDAN 4Next month,NIKE AIR MAX 2016 adidas will be dropping off the EQT Support ADV in the familiar “NIKE LEBRON 14Core Black” colorway. The low-tops have been predominantly done up in mesh and synthetic materials, as touches of green provide detail at the heel, and a white midsole accounts for contrast underneath.NIKE AIR FOAMPOSITE ONE Black laces then accompany to complete the forthcoming Three Stripes release. Look for the “Core Black” EQT Support ADV to release on July 1 through select adi providers such as Afew.NIKE ZOOM WINFLO 3