Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Osoblje Poliklinike

Mr.sc. Duško Maletić

Mr. sc. Duško Maletić, dr. med. rođen je 1955. godine. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završio je 1978. godine te je magistrirao 1983. god. Specijalistički ispit iz kirurgije položio je u Kliničkom bolničkom centru Rebro u Zagrebu 1984. god., a specijalistički ispit iz urologije 1988. god. Godine 1993. i 1994. stekao je edukaciju iz područja estetske kirurgije u Pragu, zatim u Švicarskoj 1995., 1996. god. u Americi, a kasnije u Italiji i Austriji. Od 2008. godine radi kao stručni predavač iz područja kliničke prakse (eng. Expert Clinical Lecturer) na Laser&Health Akademiji. Redovito posjećuje sve važnije skupove iz područja estetske kirurgije.

powered by Estheticon

Ines Maletić, dr.med

Ines Maletić, dr.med. rođena je 1957. godine. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 1981. god., a specijalistički ispit iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja položila je 1989. godine u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice (Vinogradska). Educirala se u Češkoj i Austriji te predaje kao stručnjak iz područja kliničke kirurgije (eng. Expert Clinical Lecturer) na Laser&Health Akademiji. Redovito posjećuje sve značajnije skupove iz područja estetske kirurgije.

Ana Maletić, dr.med

Ana Maletić, dr. med. rođena je 1984. godine, diplomirala 2009. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i nakon toga položila specijalistički ispit iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Izobrazbu za primjenu lasera u estetskoj medicini završila je na Laser & Health akademiji, a iz područja kemijskih pilinga i FUE metode presađivanja kose usavršila je znanje u Francuskoj, Izraelu, Poljskoj, Italiji i Turskoj. Dr. Ana Maletić član je uvaženog Međunarodnog udruženja liječnika koji se bave transplantacijom kose ISHRS - International Society of Hair Restoration Surgery - i redovito sudjeluje na kongresima estetske kirurgije po svijetu kao gost predavač predstavljajući kolegama dostignuća Poliklinike Maletić.

     
powered by Estheticon
Romana Veiser, SSS

Romana Veiser, SSS Radi u Poliklinici od 2008. god.

Mateja Bešenski

Mateja Bešenski, bacc. med. techn. završila je Školu za medicinske sestre Mlinarska, te upisala smjer sestrinstvo na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje je diplomirala 2013.godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2015. godine.

Sanja Štampf

Sanja Štampf, bacc. med. techn. Nakon završene srednje medicinske škole upisala je studij sestrinstva na kojem je diplomirala 2013. godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2016. godine.

Danijela Prohaska, SSS, radi u Poliklinici od 2018.g.


Vedrana Kosanović, bacc. med. techn. Nakon završene srednje škole upisala je studij sestrinstva na kojem je diplomirala 2018. godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2018. godine.


Laura Petrović, SSS, radi u Poliklinici od 2019.g.

Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.